1 z 9
Przewijaj galerię w dół

fot. Andrzej Banas/Gazeta Krakowska
Pstrągi w restauracjach przy łowiskach dostępne są w postaci wędzonej, pieczonej lub smażonej.
2 z 9

fot. Krzysztof Kapica
Łowiska z restauracjami
W Polsce znajduje się wiele łowisk i stawów przy barach i restauracjach. Dzięki temu można mieć pewność, że ryba jest świeża.
3 z 9

fot. Dariusz Gdesz/archiwum PolskaPress/Gazeta Wrocławska
Pstrąg
Jedną z najsmaczniejszych ryb, którą można samemu złowić jest pstrąg. Dostępny między innymi w Ojcowie i w okolicach Opola Lubelskiego.
4 z 9
Łowisko Jegiel
W barze przy łowisku można zjeść między innymi wędzone pstrągi. Wędkować można w godzinach 6.00-20.00. A także istnieje możliwość wędkowania nocnego lub dobowego. Bar otwarty jest codziennie w godzinach między 10.00- 19.00.