1 z 14
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Gulasz z łopatki wieprzowej. Przepis
Najlepszy gulasz z łopatki wieprzowej na obiad. Zobacz, jak go przygotować. W galerii możesz zobaczyć etapy przygotowania.
2 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Gulasz z łopatki wieprzowej. Krok 1
Przygotowanie gulaszu zacznij od łopatki wieprzowej - oczyść mięso z większych kawałków tłuszczu, a następnie pokrój je w kostkę.
3 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Gulasz z łopatki wieprzowej. Krok 2
Połącz w miseczce wszystkie przyprawy i posyp nimi mięso. Wymieszaj.
4 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Gulasz z łopatki wieprzowej. Krok 3
Przykryj mięso folią spożywczą i odstaw na około pół godziny. W tym czasie obierz i pokrój w kostkę marchewkę i cebulę.