5 z 15
Serek mascarpone przełóż do miseczki. Dodaj cukier waniliowy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka ze śliwkami. Krok 3

Serek mascarpone przełóż do miseczki. Dodaj cukier waniliowy i wymieszaj.

6 z 15
Zimne ciasto francuskie podziel na kwadraty lub prostokąty.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka ze śliwkami. Krok 4

Zimne ciasto francuskie podziel na kwadraty lub prostokąty.

7 z 15
Każdy kawałek ciasta natnij w rogach i przełóż do środka...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka ze śliwkami. Krok 5

Każdy kawałek ciasta natnij w rogach i przełóż do środka (dokładne wskazówki znajdziesz w wideo, zamieszczonym na głównej stronie artykułu).

8 z 15
Brzegi ciasta dociśnij widelcem. Środek wypełnij serkiem –...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka ze śliwkami. Krok 5

Brzegi ciasta dociśnij widelcem. Środek wypełnij serkiem – po pół łyżki na ciastko.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik