1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Kwiaty jadalne to składnik wielu aromatycznych dań. Można...
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż/materiały prasowe Wydawnictwo Pascal

Kwiaty jadalne to składnik wielu aromatycznych dań. Można zrobić z nich rumiankową panna cotte, wiosenną sałatkę lub sos tysiąca kwiatów. Kliknij w obrazek, aby zobaczyć zdjęcia dań.

2 z 9
Rumiankowa panna cotta
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż

Rumiankowa panna cotta

3 z 9
Sos tysiąca kwiatów
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż

Sos tysiąca kwiatów

4 z 9
Akacjowe racuchy
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż

Akacjowe racuchy

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka