1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Miękkie ciastka dyniowe w stylu biszkoptów to rarytas dla...
fot. Anna Daniluk

Miękkie ciasteczka dyniowe

Miękkie ciastka dyniowe w stylu biszkoptów to rarytas dla miłośników wypieków o smaku piernika. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania.

2 z 7
Wszystkie suche składniki należy przesiać do miski. Dzięki...
fot. Anna Daniluk

Ciasteczka dyniowe. Etap 1

Wszystkie suche składniki należy przesiać do miski. Dzięki temu mąką pszenna nie będzie miała grudek, a także zostanie napowietrzona.

3 z 7
Masło, przecier z dyni i cukier należy wstawić do rondelka i...
fot. Anna Daniluk

Ciasteczka dyniowe. Etap 2

Masło, przecier z dyni i cukier należy wstawić do rondelka i podgrzewać.

4 z 7
Roztopione masło z przecierem i cukrem należy wystudzić...
fot. Anna Daniluk

Ciastka dyniowe. Etap 3

Roztopione masło z przecierem i cukrem należy wystudzić przed dalszym użyciem.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka