21 z 27

fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto drożdżowe ze śliwkami. Krok 19
Gotowe ciasto wyjmij z piekarnika, chwilę przestudź, a następnie wyjmij z blaszki.
22 z 27

fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto drożdżowe ze śliwkami. Krok 20
Przygotuj lukier: utrzyj cukier puder z sokiem z cytryny, aż będzie lśniący i gęsty. Udekoruj nim ciasto.
23 z 27

fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto drożdżowe ze śliwkami. Krok 21
Gdy tylko lukier zastygnie, możesz kroić ciasto i podawać.
24 z 27

fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto drożdżowe ze śliwkami. Krok 22
Ciasto drożdżowe ze śliwkami, kruszonką i lukrem jest już gotowe. Gwarantuję, że zjesz je do ostatniego okruszka.