5 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Mielona papryka

4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją najpierw zaparzyć tłuszczem, który nie przekracza 60 stopni, inaczej papryka się spali, bo ma w sobie cukier.

Zobacz również

Finalistka The Voice Kids, Maja Cembrzyńska, wystąpi w PKZ w dniu swoich urodzin!

Finalistka The Voice Kids, Maja Cembrzyńska, wystąpi w PKZ w dniu swoich urodzin!

Bayer znowu to zrobił. Jest już o krok od wielkiego finału Ligi Europy

Bayer znowu to zrobił. Jest już o krok od wielkiego finału Ligi Europy

Polecamy

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory