1 z 18
Przewijaj galerię w dół
Pyszne eklerki z delikatnym, budyniowym kremem i polewą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Eklerki. Przepis

Pyszne eklerki z delikatnym, budyniowym kremem i polewą czekoladową. Zobacz, jak przygotować takie smakołyki. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 18
Eklerki to pyszne słodkości z ciasta parzonego. Po...
fot. Katarzyna Puczyńska

Eklerki. Przygotowanie

Eklerki to pyszne słodkości z ciasta parzonego. Po przekrojeniu wypełnia się je kremem budyniowym, a wierzch zdobi polewą z czekolady.

3 z 18
Zacznij od przygotowania wszystkich potrzebnych składników....
fot. Katarzyna Puczyńska

Eklerki. Krok 1

Zacznij od przygotowania wszystkich potrzebnych składników. Wyjmij je na blat kuchenny.

4 z 18
Odmierz potrzebną ilość mąki, wody i margaryny. Do garnuszka...
fot. Katarzyna Puczyńska

Eklerki. Krok 2

Odmierz potrzebną ilość mąki, wody i margaryny. Do garnuszka wlej wodę i dodaj margarynę, ustaw na średnim ogniu.

Pozostało jeszcze 13 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek