5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Białka zacznij ubijać mikserem, dodaj szczyptę soli. Gdy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kostka hiszpańska to ciasto, które znika w mgnieniu oka. Kawowo-czekoladowy krem i chrupiąca beza są obłędne. Wypróbuj najlepszy przepis

Ciasto kostka hiszpańska. Krok 3

Białka zacznij ubijać mikserem, dodaj szczyptę soli. Gdy zaczną się robić gęste dodawaj porcjami cukier.

Zobacz również

Wyjątkowe spotkanie absolwentów kieleckiego "Mechanika" 50 lat po maturze! [FOTO]

Wyjątkowe spotkanie absolwentów kieleckiego "Mechanika" 50 lat po maturze! [FOTO]

Roboty przy wiadukcie w alei Grzecznarowskiego znów będą poniedziałek, 29 kwietnia

Roboty przy wiadukcie w alei Grzecznarowskiego znów będą poniedziałek, 29 kwietnia

Polecamy

Gotujesz parówki w ten sposób? Narażasz całą rodzinę na ciężkie choroby

Gotujesz parówki w ten sposób? Narażasz całą rodzinę na ciężkie choroby

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu