1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Przepis na kołacza z jabłkami znalazł się w e-booku „The...
fot. Magdalena Tomaszewska-Bolałek/Marta Pańczyk

Tradycyjny kołacz

Przepis na kołacza z jabłkami znalazł się w e-booku „The polish table” Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek.

2 z 3
Magdalena Tomaszewska-Bolałek jest autorką książek...
fot. materiały prasowe Magdalena Tomaszewska-Bolałek

E-book „The Polish Table”

Magdalena Tomaszewska-Bolałek jest autorką książek kulinarnych docenianych za szerzenie dyplomacji i turystyki kulinarnej.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek