5 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Owoce z kokosową kruszonką. Krok 4
Schowaj kokosową kruszonkę do lodówki na minimum 10 minut. Dzięki temu będzie bardziej chrupiąca po upieczeniu.
6 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Owoce z kokosową kruszonką. Krok 5
Posmaruj masłem naczynie do zapiekania. Owoce umyj i wysusz.
7 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Owoce z kokosową kruszonką. Krok 6
Nektarynki pokrój na mniejsze kawałki. Przełóż je do naczynia do zapiekania. Dodaj także borówki.
8 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Owoce z kokosową kruszonką. Krok 7
Jeśli wolisz, to możesz użyć dowolnych, ulubionych owoców. Świetnie sprawdzą się także jabłka, śliwki, brzoskwinie czy owoce leśne.