1 z 14
Przewijaj galerię w dół
Kokosowe crumble to deser, który z pewnością posmakuje...
fot. Katarzyna Puczyńska

Owoce z kokosową kruszonką

Kokosowe crumble to deser, który z pewnością posmakuje każdemu. Zobacz, jak go przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 14
Przygotowanie deseru zacznij od odmierzenia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Owoce z kokosową kruszonką. Krok 1

Przygotowanie deseru zacznij od odmierzenia wszystkich potrzebnych składników. Masło przełóż do garneczka i ustaw na mały ogień.

3 z 14
W misce wymieszaj mąkę z wiórkami kokosowymi, szczyptą soli...
fot. Katarzyna Puczyńska

Owoce z kokosową kruszonką. Krok 2

W misce wymieszaj mąkę z wiórkami kokosowymi, szczyptą soli i brązowym cukrem, który nada potrawie karmelowego smaku.

4 z 14
Wlej gorące, rozpuszczone masło i wymieszaj łyżką. Gdy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Owoce z kokosową kruszonką. Krok 3

Wlej gorące, rozpuszczone masło i wymieszaj łyżką. Gdy składniki się połączą, rozgnieć kruszonkę rękami, by wyglądała jak mokry piasek.

Pozostało jeszcze 9 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka