4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zostaw mięso na całą noc, by dobrze się zamarynowało....
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepsza karkówka pieczona na świąteczny obiad. Jest soczysta i zawsze się udaje. Przepis na pyszną pieczeń z karkówki

Karkówka pieczona. Krok 2

Zostaw mięso na całą noc, by dobrze się zamarynowało. Następnego dnia, przed pieczeniem, przełóż je do naczynia żaroodpornego.

Zobacz również

Mnóstwo atrakcji i wspaniała zabawa na Dniu Otwartym kieleckiego "Ściegiennego"

Mnóstwo atrakcji i wspaniała zabawa na Dniu Otwartym kieleckiego "Ściegiennego"

Zakończenie roku klas 4 w  I LO w Wieluniu. Blisko 130 maturzystów opuszcza "Odrę"

Zakończenie roku klas 4 w I LO w Wieluniu. Blisko 130 maturzystów opuszcza "Odrę"

Polecamy

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!