1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Pyszne, wilgotne ciasto z tartą cukinią i kawałkami...
fot. Kasia Nowicka

Ciasto cukiniowe

Pyszne, wilgotne ciasto z tartą cukinią i kawałkami czekolady. Zobacz porady, jak je przygotować. Kliknij obrazek, aby zobaczyć galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 6
Cukinię zetrzyj na tarce. Masło utrzyj z cukrem, dodaj...
fot. Kasia Nowicka

Ciasto cukiniowe

Cukinię zetrzyj na tarce. Masło utrzyj z cukrem, dodaj jajka, kakao, wanilię, sól, proszek do pieczenia, cukinię i mąkę. Na koniec dodaj kawałki czekolady i wymieszaj.

3 z 6
Piecz ciasto ok. godzinę. Możesz podać je polane polewą...
fot. Kasia Nowicka

Ciasto cukiniowe

Piecz ciasto ok. godzinę. Możesz podać je polane polewą czkoladową.

4 z 6
Ciasto przygotuj w keksowej formie wysmarowanej masłem i...
fot. Kasia Nowicka

Ciasto cukiniowe z kakao

Ciasto przygotuj w keksowej formie wysmarowanej masłem i wyłożonej papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzej na 175 stopni Celsjusza.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zobacz również

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem