1 z 10
Przewijaj galerię w dół
Piwo to wspaniały dodatek do potraw. Zobacz, jak możesz...
fot. 123rf

Piwo w kulinariach

Piwo to wspaniały dodatek do potraw. Zobacz, jak możesz wykorzystać ten złoty trunek w kulinariach. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 10
Piwo to jeden z najstarszych i najpopularniejszych trunków...
fot. pixabay.com

Piwo w kulinariach

Piwo to jeden z najstarszych i najpopularniejszych trunków na świecie.

3 z 10
Otrzymywany jest w wyniku fermentacji alkoholowej brzeczki...
fot. pixabay.com

Piwo w kulinariach

Otrzymywany jest w wyniku fermentacji alkoholowej brzeczki piwnej czyli słodu browarnego z dodatkiem chmielu i innych surowców.

4 z 10
Szefowie kuchni doceniają jego niepowtarzalny aromat i...
fot. pixabay.com

Piwo w kulinariach

Szefowie kuchni doceniają jego niepowtarzalny aromat i chętnie dodają do swoich potraw. Piwo ma zastosowanie zarówno w daniach wytrawnych jak i słodkich.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem