6 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podobnie jak skwaśniały rosół można odratować flaki dodając...
fot. Andrzej Banas/Gazeta Krakowska

Jak uratować przesoloną zupę, skwaśniały rosół, zwarzony majonez, przypalony obiad? Poznaj kuchenne sztuczki naszych babć

Jak uratować skwaśniałe flaki?

Podobnie jak skwaśniały rosół można odratować flaki dodając odrobinę sody oczyszczonej. Zasadowy odczyn sody zrównoważy smak dania.

Zobacz również

Zarobki burmistrza Jasła ustalone. Wybrano wiceprzewodniczących rady i składy komisji

Zarobki burmistrza Jasła ustalone. Wybrano wiceprzewodniczących rady i składy komisji

Nowa kadencja w stołecznym ratuszu. Rafał Trzaskowski przedstawił swoich zastępców

NOWE
Nowa kadencja w stołecznym ratuszu. Rafał Trzaskowski przedstawił swoich zastępców

Polecamy

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla