1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Fasolkę można jeść na przekąskę, dodać do sałatek czy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ugotowana fasolka

Fasolkę można jeść na przekąskę, dodać do sałatek czy gulaszu. Świetnie smakuje polana podrumienioną na maśle bułką tartą lub polana klasycznym sosem winegret.

2 z 8
Fasolka szparagowa to pyszny i zdrowy dodatek do obiadu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa to pyszny i zdrowy dodatek do obiadu. Kliknij galerię i dowiedz się, jak ją przygotować.

3 z 8
Fasolka szparagowa zielona i żółta to pyszny dodatek do...
fot. unsplash.com

Fasolka szparagowa na desce

Fasolka szparagowa zielona i żółta to pyszny dodatek do wielu sezonowych dań. Warto wprowadzić ją do naszej diety także ze względu na wartości zdrowotne. Ma dużo błonnika i jest lekkostrawna.

4 z 8
Zarówno żółta jak i zielona fasolka szparagowa jest bardzo...
fot. zdjęcie ilustracyjne/ 123rf

Zdrowa fasolka szparagowa

Zarówno żółta jak i zielona fasolka szparagowa jest bardzo łatwa do przygotowania. Należy ją jedynie umyć i odciąć jej oba końce. Może to zająć sporo czasu, szczególnie jeśli przygotowujesz porcję dla całej rodziny.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu