
Ugotowana fasolka
Fasolkę można jeść na przekąskę, dodać do sałatek czy gulaszu. Świetnie smakuje polana podrumienioną na maśle bułką tartą lub polana klasycznym sosem winegret.

Fasolka szparagowa
Fasolka szparagowa to pyszny i zdrowy dodatek do obiadu. Kliknij galerię i dowiedz się, jak ją przygotować.

Fasolka szparagowa na desce
Fasolka szparagowa zielona i żółta to pyszny dodatek do wielu sezonowych dań. Warto wprowadzić ją do naszej diety także ze względu na wartości zdrowotne. Ma dużo błonnika i jest lekkostrawna.

Zdrowa fasolka szparagowa
Zarówno żółta jak i zielona fasolka szparagowa jest bardzo łatwa do przygotowania. Należy ją jedynie umyć i odciąć jej oba końce. Może to zająć sporo czasu, szczególnie jeśli przygotowujesz porcję dla całej rodziny.