5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zamiast odcinać każdą końcówkę pojedynczo, ułóż fasoli obok...
fot. zdjęcie ilustracyjne/ 123rf

Jak ugotować fasolkę szparagową? Zdradzamy prosty trik, dzięki któremu przygotujesz ją szybciej i łatwiej. Idealna fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa na obiad

Zamiast odcinać każdą końcówkę pojedynczo, ułóż fasoli obok siebie i odetnij ich końce. Ten trik znacznie przyśpieszy pracę.

Zobacz również

Urodzinowy weekend w klubie Prywatka! Tak bawili się mieszkańcy [ZDJĘCIA]

Urodzinowy weekend w klubie Prywatka! Tak bawili się mieszkańcy [ZDJĘCIA]

Gwardia nie dojechała na mecz. Pięć zwycięstw drużyn z regionu [ZDJĘCIA]

Gwardia nie dojechała na mecz. Pięć zwycięstw drużyn z regionu [ZDJĘCIA]

Polecamy

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie

Ekspresowe placki z serka homogenizowanego. Pyszne i szybkie śniadanie

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu