1 z 16
Przewijaj galerię w dół
Mrożone warzywa, mięso i owoce warto rozmrażać w lodówce,...
fot. freepik.com/zdjęcie ilustracyjne

Mrożonki na stole

Mrożone warzywa, mięso i owoce warto rozmrażać w lodówce, albo od razu np.: gotować we wrzącej wodzie.

2 z 16
Owoce nadają się do mrożenia. Dzięki temu dłużej zachowają...
fot. pixabay.com

Owoce

Owoce nadają się do mrożenia. Dzięki temu dłużej zachowają swoją świeżość.

3 z 16
Tak przygotowane spody można zjeść nawet po 3 miesiącach od...
fot. Szymon Starnawski/Polska Press

Podpieczone spody na pizzę

Tak przygotowane spody można zjeść nawet po 3 miesiącach od zamrożenia.

4 z 16
Domowe ciasto na pizzę można podzielić na części i zamrozić...
fot. unsplash.com

Ciasto na pizzę

Domowe ciasto na pizzę można podzielić na części i zamrozić po pierwszym wyrośnięciu. Najlepiej spożyć do miesiąca.

Pozostało jeszcze 11 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem