5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na patelni rozgrzewamy masło i podsmażamy fenkuły na złoty...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak jeść koper włoski, czyli fenkuł? Przepis na pyszną przekąskę: fenkuł z patelni z pietruszką i serem

Fenkuł z patelni. Krok 3

Na patelni rozgrzewamy masło i podsmażamy fenkuły na złoty kolor.

Zobacz również

Oliveira zaskakująco odpowiedział Gamrotowi: „Nie patrzę wstecz, ale do przodu”

Oliveira zaskakująco odpowiedział Gamrotowi: „Nie patrzę wstecz, ale do przodu”

Otwarcie sezonu ogródkowego na OFFie  [ZDJĘCIA]

Otwarcie sezonu ogródkowego na OFFie [ZDJĘCIA]

Polecamy

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!