1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Gotowanie brukselki może być szybkie i proste. Dodając jeden...
fot. Lena_Zajchikova/Getty Images

Brukselka gotowana

Gotowanie brukselki może być szybkie i proste. Dodając jeden składnik, pozbędziemy się z niej gorzkiego smaku. Kliknij w obrazek, aby dowiedzieć się więcej o brukselce.

2 z 6
Pieczenie brukselki pozwoli pozbyć się gorzkiego smaku. Pod...
fot. 123rf.com/imelnyk

Pieczona brukselka

Pieczenie brukselki pozwoli pozbyć się gorzkiego smaku. Pod wpływem wysokiej temperatury warzywo zrobi się słodsze i ma szansę zasmakować nawet dzieciom.

3 z 6
Brukselka to warzywo, które jest źródłem witaminy C, witamin...
fot. Anna Daniluk

Brukselka

Brukselka to warzywo, które jest źródłem witaminy C, witamin z grupy B, a także E i A.

4 z 6
Brukselkę warto upiec z odrobiną sosu sojowego, melasy lub...
fot. bhofack2/Getty Images

Pieczona brukselka

Brukselkę warto upiec z odrobiną sosu sojowego, melasy lub syropu klonowego.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem