1 z 10
Przewijaj galerię w dół

fot. Karolina Głogowska
Jajka z fetą i pomidorkami
Jajka pieczone z fetą to pomysł na pożywne śniadanie lub kolację. Na kolejnych zdjęciach galerii zobaczysz, jak je przyrządzić krok po kroku.
2 z 10

fot. Karolina Głogowska
Jajka zapiekane z fetą i pomidorkami
Przygotuj formę lub naczynie do zapiekania. Umieść w nim pokrojone pomidorki i paprykę.
3 z 10

fot. Karolina Głogowska
Jajka zapiekane z fetą i pomidorkami
Na warzywach ułóż ser feta, posyp przyprawami i polej oliwą. Wstaw na 15 minut do piekarnika nagrzanego do 200 stopni.
4 z 10

fot. Karolina Głogowska
Jajka zapiekane z fetą i pomidorkami
Po ok. 15 minutach ser zmięknie, a warzywa się upieką. Zmieszaj je widelcem na sos.