5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tłuszcz w postaci masła lub śmietany sprawia, że jajecznica...
fot. pixabay.com/rodeopix

Jajecznica, królowa śniadań. Jakie błędy popełniamy najczęściej przy jej robieniu? Patenty mistrzów kuchni na idealną jajecznicę

Pomijanie tłuszczu w jajecznicy

Tłuszcz w postaci masła lub śmietany sprawia, że jajecznica ma kremową konsystencję. Błędem jest całkowite pomijanie tłuszczu, który jest nośnikiem smaku.

Zobacz również

Siarka Tarnobrzeg łatwo poradziła sobie z Orlętami. Piętnasta bramka Kamila Orlika

Siarka Tarnobrzeg łatwo poradziła sobie z Orlętami. Piętnasta bramka Kamila Orlika

W Opolu powstaje kolejny muzyczny mural. Kto jest jego bohaterem?

W Opolu powstaje kolejny muzyczny mural. Kto jest jego bohaterem?

Polecamy

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!