3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po 2 godzinach wyjmij mięso z mleka i osusz za pomocą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 2

Po 2 godzinach wyjmij mięso z mleka i osusz za pomocą ręcznika papierowego. Przygotuj trzy talerze: do jednego wbij jajko i roztrzep je widelcem, do drugiego wsyp mąkę, a do trzeciego bułkę tartą. Panieruj mięso kolejno w: mące, jajku i bułce tartej.

Zobacz również

Oceniamy piłkarzy Cracovii za mecz z Lechem Poznań

Oceniamy piłkarzy Cracovii za mecz z Lechem Poznań

Tomasz Jasik: Jestem spokojny o tę drużynę

Tomasz Jasik: Jestem spokojny o tę drużynę

Polecamy

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik