5 z 12
Mąki nie może być za dużo. Mięso ma być nią tylko oprószone.
fot. Katarzyna Puczyńska

Gulasz wieprzowy z fasolką szparagową. Krok 3

Mąki nie może być za dużo. Mięso ma być nią tylko oprószone.

6 z 12
Na patelni rozgrzej olej. Podziel mięso na trzy porcje -...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gulasz wieprzowy z fasolką szparagową. Krok 4

Na patelni rozgrzej olej. Podziel mięso na trzy porcje - obsmaż je przez kilka minut po jednej porcji i przekładaj do garnka. Obsmaż tak całe mięso.

7 z 12
Na tej samej patelni podsmaż posiekaną cebulkę. Przełóż ją...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gulasz wieprzowy z fasolką szparagową. Krok 5

Na tej samej patelni podsmaż posiekaną cebulkę. Przełóż ją do mięsa.

8 z 12
Zalej całość wodą lub bulionem, tak by mięso było przykryte....
fot. Katarzyna Puczyńska

Gulasz wieprzowy z fasolką szparagową. Krok 6

Zalej całość wodą lub bulionem, tak by mięso było przykryte. Duś mięso około 1 godzinę, pod przykryciem, na małym ogniu.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Zobacz również

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik