5 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Danie przygotowywane z mąki razowej gryczanej lub pszennej i...
fot. gov.pl/CC by 3.0

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Kulasza z Księżpola

Danie przygotowywane z mąki razowej gryczanej lub pszennej i wody. Podawane z tłuszczem i skwarkami.

Zobacz również

4 liga. Ekoball Sanok bezbramkowo zremisował z Pogonią-Sokołem Lubaczów [ZDJĘCIA]

4 liga. Ekoball Sanok bezbramkowo zremisował z Pogonią-Sokołem Lubaczów [ZDJĘCIA]

Sukcesy radomskich Pajęczarek na zawodach w Austrii [ZDJECIA]

Sukcesy radomskich Pajęczarek na zawodach w Austrii [ZDJECIA]

Polecamy

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!