1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Chef Andrea Camastra fot. Edward Trzeciakiewicz
fot. materiały prasowe restauracji NUTA

Chef Andrea Camastra fot. Edward Trzeciakiewicz

2 z 6
Gołąb w warzywach i polski kawior. Włoski szef kuchni, Andrea Camastra, tworzy cuda z polskich produktów. Za co pokochał naszą kuchnię?
fot. materiały prasowe restauracji NUTA
3 z 6
Gołąb w warzywach i polski kawior. Włoski szef kuchni, Andrea Camastra, tworzy cuda z polskich produktów. Za co pokochał naszą kuchnię?
fot. materiały prasowe restauracji NUTA
4 z 6
Gołąb w warzywach i polski kawior. Włoski szef kuchni, Andrea Camastra, tworzy cuda z polskich produktów. Za co pokochał naszą kuchnię?
fot. materiały prasowe restauracji NUTA
Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo