1 z 11
Przewijaj galerię w dół

fot. Karolina Głogowska
Faszerowane cukinie
Na kolejnych zdjęciach galerii zobaczysz, jak przygotować faszerowaną cukinię krok po kroku.
2 z 11

fot. Karolina Głogowska
Faszerowane cukinie. Krok 1
Kaszę jaglaną ugotowałam na sypko. Możesz także użyć kaszy bulgur lub kuskusu.
3 z 11

fot. Karolina Głogowska
Faszerowane cukinie. Krok 2
Cukinie przecięłam wzdłuż i wydrążyłam. Miąższ posiekałam.
4 z 11

fot. 123rf/zdjęcie ilustracyjne/brokenphotos
Faszerowane cukinie. Krok 3
Na patelni podsmażyłam cebulkę, czosnek, pokrojone pieczarki, miąższ z cukinii i krojone pomidory. Dusiłam 10 minut.