1 z 11
Przewijaj galerię w dół
Na kolejnych zdjęciach galerii zobaczysz, jak przygotować...
fot. Karolina Głogowska

Faszerowane cukinie

Na kolejnych zdjęciach galerii zobaczysz, jak przygotować faszerowaną cukinię krok po kroku.

2 z 11
Kaszę jaglaną ugotowałam na sypko. Możesz także użyć kaszy...
fot. Karolina Głogowska

Faszerowane cukinie. Krok 1

Kaszę jaglaną ugotowałam na sypko. Możesz także użyć kaszy bulgur lub kuskusu.

3 z 11
Cukinie przecięłam wzdłuż i wydrążyłam. Miąższ posiekałam.
fot. Karolina Głogowska

Faszerowane cukinie. Krok 2

Cukinie przecięłam wzdłuż i wydrążyłam. Miąższ posiekałam.

4 z 11
Na patelni podsmażyłam cebulkę, czosnek, pokrojone...
fot. 123rf/zdjęcie ilustracyjne/brokenphotos

Faszerowane cukinie. Krok 3

Na patelni podsmażyłam cebulkę, czosnek, pokrojone pieczarki, miąższ z cukinii i krojone pomidory. Dusiłam 10 minut.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA