5 z 7
Upieczoną fasolkę warto posypać posiekanymi ziołami. Może to...
fot. Anna Daniluk

Pieczona fasolka szparagowa

Upieczoną fasolkę warto posypać posiekanymi ziołami. Może to być mięta, kolendra lub pietruszka.

6 z 7
Upieczona fasolka szparagowa może być też posypana...
fot. Anna Daniluk

Fasolka szparagowa z piekarnika

Upieczona fasolka szparagowa może być też posypana uprażonymi pestkami słonecznika.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto