9 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czas usmażyć kotleciki. Rozgrzej olej na patelni i kładź...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe kotleciki szu szu. Sprawdź oryginalny przepis na sycący i pyszny obiad z kurczakiem. Tajemnicą smaku jest wyrazista marynata

Drobiowe kotleciki szu szu. Krok 7

Czas usmażyć kotleciki. Rozgrzej olej na patelni i kładź kotleciki pokryte marynatą. Smaż z obu stron na złoty kolor. Usmażone kotleciki przełóż na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym.

Zobacz również

Można już podziwiać trzecie dzieło powstałe w ramach Szlaku Murali Twierdzy Przemyśl

Można już podziwiać trzecie dzieło powstałe w ramach Szlaku Murali Twierdzy Przemyśl

Chaos na Haiti. Czy nowa władza podoła wyzwaniu?

Chaos na Haiti. Czy nowa władza podoła wyzwaniu?

Polecamy

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!