5 z 16
Natłuść paprykę z każdej strony oliwą z oliwek lub olejem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Papryka faszerowana. Krok 3

Natłuść paprykę z każdej strony oliwą z oliwek lub olejem roślinnym. Przełóż ja do naczynia żaroodpornego.

6 z 16
Na patelni rozgrzej niewielką ilość oleju i podsmaż cebulę,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Papryka faszerowana. Krok 4

Na patelni rozgrzej niewielką ilość oleju i podsmaż cebulę, czosnek i przyprawy.

7 z 16
Dodaj cukinie, wymieszaj. Podsmażaj kilka minut.
fot. Katarzyna Puczyńska

Papryka faszerowana. Krok 5

Dodaj cukinie, wymieszaj. Podsmażaj kilka minut.

8 z 16
Dodaj do farszu także ciecierzycę lub cieciorkę, odsączoną z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Papryka faszerowana. Krok 6

Dodaj do farszu także ciecierzycę lub cieciorkę, odsączoną z zalewy. Wymieszaj.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Zobacz również

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto