1 z 16
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Papryka faszerowana
Papryka faszerowana to pomysł na wyśmienity i szybki obiad bez mięsa. Zobacz, jak łatwo możesz przygotować takie danie. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Papryka faszerowana. Przepis
Przepis na paprykę faszerowaną wegetariańską jest bardzo prosty i szybki do przygotowania. Potrzebujesz ugotowanego wcześniej ryżu.
3 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Papryka faszerowana. Krok 1
Zacznij od umycia i pokrojenia wszystkich warzyw. Paprykę przekrój na pół i wyjmij gniazda nasienne.
4 z 16

fot. Katarzyna Puczyńska
Papryka faszerowana. Krok 2
Cukinie pokrój w kostkę, a cebulę i czosnek drobno posiekaj.