Przejdź do treści
Wróć do artykułu:
Dzika róża. Jak wykorzystać jej owoce? Zobacz przepis...
reklama
Przejdź do strony
5 z 6
fot. Getty Images/gojak
Konfitura z dzikiej róży
W kuchni krajów Bałkańskich konfitura z dzikiej róży stosowana jest do doprawiania sosów do mięs.
Następna strona
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.
Zobacz również
Za co włoski szef kuchni, Andrea Camastra, kocha polską żywność? Tworzy z niej cuda
HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis
Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa
Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna
HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć
Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie
Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!
HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik
O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto
1
Polecamy
Za co włoski szef kuchni, Andrea Camastra, kocha polską żywność? Tworzy z niej cuda
HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis
Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa
Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna
HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć
Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie
Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!
HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik
O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto
1