1 z 8
Przewijaj galerię w dół

fot. materiały wydawnictwa Buchmann
Przepis na chleb na drożdżach. Mistrz Hamelman zdradza, jak upiec chleb z siemieniem lnianym i bagietki
Jeffrey Hamelman jest zawodowym i znanym na całym świecie piekarzem. Jego słynna książka "Chleb" doczekała się nowego, uzupełnionego o kolejne przepisy wydania. Zobacz zdjęcia z książki. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 8

fot. materiały wydawnictwa Buchmann
Bagietki tradycyjne. Zdjęcie pochodzi z książki "Chleb. Techniki wypieku przepisy, wskazówki" Jeffreya Hamelmana
3 z 8

fot. materiały wydawnictwa Buchmann
Bagietka na zaczynie. Zdjęcie pochodzi z książki "Chleb. Techniki wypieku przepisy, wskazówki" Jeffreya Hamelmana
4 z 8

fot. materiały wydawnictwa Buchmann
Chleb żytni z siemieniem lnianym i czerstwym chlebem. Zdjęcie pochodzi z książki "Chleb. Techniki wypieku przepisy, wskazówki" Jeffreya Hamelmana