10 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz paszteciki przez ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 9

Piecz paszteciki przez ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym na 180 stopni. Gotowe zdejmij z blaszki i wystudź.

Zobacz również

Tragedia w górach. Alpiniści runęli w przepaść

Tragedia w górach. Alpiniści runęli w przepaść

Aleja Róż znów jest aleją pełną kwiatów, które lada chwila pięknie rozkwitną

Aleja Róż znów jest aleją pełną kwiatów, które lada chwila pięknie rozkwitną

Polecamy

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory

Kobieta zaatakowała partnera... kością z zupy! Nietypowy powód kłótni

Kobieta zaatakowała partnera... kością z zupy! Nietypowy powód kłótni

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu