5 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Białka zacznij ubijać mikserem. Jak zrobią się już białe i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Doskonałe ciasto Balladyna z kajmakiem i serem. Przepis, który zdecydowanie warto wypróbować. Wygląda pięknie, a smakuje jeszcze lepiej

Ciasto Balladyna. Krok 3

Białka zacznij ubijać mikserem. Jak zrobią się już białe i gęstsze, to wsypuj stopniowo cukier. Ubij je na sztywną pianę.

Zobacz również

Pierwsza Komunia uczniów "jedynki" w koneckiej kolegiacie świętego Mikołaja

Pierwsza Komunia uczniów "jedynki" w koneckiej kolegiacie świętego Mikołaja

Jastrzębianin prześladował swoją byłą partnerkę. Urządzał awantury, groził śmiercią

Jastrzębianin prześladował swoją byłą partnerkę. Urządzał awantury, groził śmiercią

Polecamy

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie