5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek
na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
fot. Katarzyna Puczyńska
Poprzednie
Następne
Delikatne kopytka z ziemniaków. Jak zrobić tradycyjne danie? Dzięki jednemu składnikowi rozpływają się w ustach
Kopytka. Krok 4.
Zagniataj ciasto.
Wróć do artykułu
Zobacz również
Od środy finały MP koszykarek do lat 17 w hali PP. Akademiczki celują w medal
Wypadek w Świdniku przy zjeździe na Lublin. Lexus wylądował na boku
Klasyfikacja asyst w Ekstraklasie. Hat-trick Chodyny! Jest wiceliderem
Co dalej z odpadami w Nowym Sączu? Prezydent miasta zapowiada ogromne podwyżki cen
Kaliszanka zagra w nowym serialu Netflixa
Wielka potańcówka plenerowa w Pawłowie. Zapowiada się znakomita zabawa
Pochody pierwszomajowe to był obowiązek. Mamy zdjęcia z Żar
NOWE
Wypadek w Witowie pod Piotrkowem. Trzy osoby, w tym 15-latka w szpitalu ZDJĘCIA
NOWE
Mistrzowie Parkowania w Kielcach. Masowo blokują drogi! [SZOKUJĄCE TOP 20]
Polecamy
To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!
Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę
Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!
Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto
Przed wojną pili go prawie wszyscy. Wyborny mazagran na ciepłe wieczory
Gotujesz parówki w ten sposób? Narażasz całą rodzinę na ciężkie choroby
Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia
Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej
Kobieta zaatakowała partnera... kością z zupy! Nietypowy powód kłótni
Wróć do artykułu:
Delikatne kopytka z ziemniaków. Jak zrobić tradycyjne...
5 z 10
reklama
Przejdź do strony