1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Szukasz pomysłu na rozpływające się w ustach mięso? Karkówka...
fot. Anna Daniluk

Karkówka po cygańsku

Szukasz pomysłu na rozpływające się w ustach mięso? Karkówka po cygańsku to pyszne mięso duszone w sosie na rodzinny obiad. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania.

2 z 9
Mięso pokrój na cztery lub sześć kotletów.
fot. Anna Daniluk

Karkówka po cygańsku. Etap 1

Mięso pokrój na cztery lub sześć kotletów.

3 z 9
Plastry karkówki rozbij na cienkie płaty kotletów, obsyp...
fot. Anna Daniluk

Karkówka po cygańsku. Etap 2

Plastry karkówki rozbij na cienkie płaty kotletów, obsyp dokładnie z każdej strony mieszanką przypraw i wmasuj w mięso.

4 z 9
Kotlety z karkówki w przyprawach obtocz dokładnie w mące.
fot. Anna Daniluk

Karkówka po cygańsku. Etap 3

Kotlety z karkówki w przyprawach obtocz dokładnie w mące.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka