2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso pokrój na cztery lub sześć kotletów.
fot. Anna Daniluk

Delikatna karkówka po cygańsku to strzał w dziesiątkę. Oto przepis na mięso, które rozpada się pod widelcem. Robię ją nie tylko na grillu

Karkówka po cygańsku. Etap 1

Mięso pokrój na cztery lub sześć kotletów.

Zobacz również

Chcesz polecieć w Kosmos? To znów możliwe

Chcesz polecieć w Kosmos? To znów możliwe

Kayah zaśpiewa w Ciekotach na festiwalu Otwarte Książki

Kayah zaśpiewa w Ciekotach na festiwalu Otwarte Książki

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

TYLKO U NAS
Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik