5 z 10
Obierz cebule i pokrój w drobną kostkę. Dodaj do sałatki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka coleslaw. Krok 4

Obierz cebule i pokrój w drobną kostkę. Dodaj do sałatki.

6 z 10
W miseczce wymieszaj majonez, sok z cytryny, cukier puder,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka coleslaw. Krok 5

W miseczce wymieszaj majonez, sok z cytryny, cukier puder, sól i pieprz.

7 z 10
Dodaj sos do warzyw i dokładnie wymieszaj. Surówka najlepiej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka coleslaw. Krok 6

Dodaj sos do warzyw i dokładnie wymieszaj. Surówka najlepiej smakuje po 2 godzinach schłodzenia w lodówce. Można ją przygotować nawet dzień przed podaniem.

8 z 10
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka coleslaw. Krok 7

Smacznego!

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

Zobacz również

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik