4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć szybko kruche ciasto (najlepiej jak najmniej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Szarlotka z papierówek jak u babci. Ciasto z jabłkami, które rozpływa się w ustach. Zobacz przepis na dużą blachę

Szarlotka z papierówek. Krok 2.

Zagnieć szybko kruche ciasto (najlepiej jak najmniej rozgrzewać je rękami) i podziel na dwie części. Owiń je folią spożywczą i schowaj do lodówki.

Zobacz również

Monika Brodka kusiła wdziękami prosto ze sceny! Tym razem odsłoniła naprawdę sporo!

HIT DNIA
Monika Brodka kusiła wdziękami prosto ze sceny! Tym razem odsłoniła naprawdę sporo!

„Piłkarskie Orły”. Napastnicy Lechii dają liczby

„Piłkarskie Orły”. Napastnicy Lechii dają liczby

Polecamy

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!