5 z 7
Marszałek Józef Piłsudski Pod koniec życia  zaczął jeść drób...
fot. Katarzyna Puczyńska

Rosół z kury

Marszałek Józef Piłsudski Pod koniec życia zaczął jeść drób i cielęcinę, kierując się zaleceniami lekarzy. Na uroczysty obiad na Dzień Niepodległości proponujemy ugotować domowy rosół z kurczaka zagrodowego. Taka zupa mogłaby zasmakować generałowi.

6 z 7
Marszałek Piłsudski doceniał kuchnię litewską.
fot. PAP/DPA/reprodukcja

Marszałek Józef Piłsudski

Marszałek Piłsudski doceniał kuchnię litewską.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

Polecamy

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto