1 z 6
Przewijaj galerię w dół

fot. Agata Wodzień-Nowak
Ciasto drożdżowe z owocami
Zamiast całej blachy ciasta drożdżowego, możesz przygotować małe drożdżówki, ucieszą się zwłaszcza dzieci, łatwiej też będzie zabrać taką przekąskę do pracy.
2 z 6

fot. Agata Wodzień-Nowak
Drożdżówka z owocami
Do drożdżówki latem wybieram owoce sezonowe. W czerwcu są truskawki i czereśnie, w lipcu głównie maliny i wiśnie.
3 z 6

fot. Agata Wodzień-Nowak
Drożdżówka z owocami. Pyszy deser
Drożdżówkę możesz podać ze świeżymi owocami, będzie barwnie i zdrowo.
4 z 6

fot. Agata Wodzień-Nowak
Drożdżówka z owocami
Kruszonką posypuję całość na koniec. Tu akurat wyszła mi dość sypka.