1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Chrupiące placuszki z ryżu to znakomity sposób na...
fot. Anna Daniluk

Placki z ryżu i z warzywami

Chrupiące placuszki z ryżu to znakomity sposób na wykorzystanie resztek z obiad. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania.

2 z 8
Brązowy ryż można wcześniej ugotować lub użyć pozostałości z...
fot. Anna Daniluk

Ryż brązowy do placków

Brązowy ryż można wcześniej ugotować lub użyć pozostałości z obiadu. Dzięki temu placki można zrobić nawet w 30 minut.

3 z 8
Wybrane warzywa można posiekać w kostkę lub zetrzeć na tarce...
fot. Anna Daniluk

Warzywa do placków z ryżem

Wybrane warzywa można posiekać w kostkę lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach.

4 z 8
Placki z ryżu warto przyprawić intensywnie pachnącymi...
fot. Anna Daniluk

Przyprawy do placuszków z ryżu

Placki z ryżu warto przyprawić intensywnie pachnącymi dodatkami. Szczególnie polecamy mieszankę przypraw curry, suszone płatki papryczki chilli i sól.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zobacz również

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu