1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Grecka chałwa przygotowywana jest z semoliny, czyli drobnej...
fot. Bartek Kieżun

Chałwa

Grecka chałwa przygotowywana jest z semoliny, czyli drobnej mąki lub kaszy z pszenicy.

2 z 3
Dziennikarz kulinarny i podróżnik pokazuje kuchnię Grecji...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwa Buchmann

Bartek Kieżun opowiada o przysmakach kuchni greckiej

Dziennikarz kulinarny i podróżnik pokazuje kuchnię Grecji przez osobiste doświadczenia.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek