4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ubij białka z cukrem na sztywną pianę. Pamiętaj, by dodawać...
fot. Katarzyna Puczyńska

Prosty przepis na biszkopt. Pięknie wygląda, jest idealnie wyrośnięty i puszysty. Jak zrobić biszkopt do tortu i ciast z kremem?

Przepis na biszkopt. Krok 1

Ubij białka z cukrem na sztywną pianę. Pamiętaj, by dodawać cukier dopiero po kilku minutach ubijania.

Zobacz również

Piękna ostatnia sesja Rady Powiatu Starachowickiego za nami [ZDJĘCIA]

NOWE
Piękna ostatnia sesja Rady Powiatu Starachowickiego za nami [ZDJĘCIA]

Festiwal czekolady i słodkości w Przemyślu [ZDJĘCIA]

Festiwal czekolady i słodkości w Przemyślu [ZDJĘCIA]

Polecamy

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!