5 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Obierz jeden ząbek czosnku i przekrój na pół. Natrzyj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bakłażan faszerowany kaszą i pomidorami. Prosty przepis na dietetyczny obiad bez mięsa. Odchudzasz się? Wypróbuj

Bakłażan faszerowany - Krok 3.

Obierz jeden ząbek czosnku i przekrój na pół. Natrzyj nim bakłażany. Następnie przełóż bakłażany na blaszkę do pieczenia, polej oliwą z oliwek, posyp solą i słodką papryką. Piecz w 170 stopniach przez 45 minut.

Zobacz również

Po Krakowie będzie jeździł Żonkilowy Tramwaj. Nietypowa kwesta na rzecz hospicjum

Po Krakowie będzie jeździł Żonkilowy Tramwaj. Nietypowa kwesta na rzecz hospicjum

Kibole Motoru Lublin zatłukli fana "Stalówki". Wyrok usłyszą 20 maja

Kibole Motoru Lublin zatłukli fana "Stalówki". Wyrok usłyszą 20 maja

Polecamy

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw