1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Elastyczne ciasto na pierogi to podstawa smakowitego dania....
fot. guruXOOX/Getty Images

Zagniatanie ciasta pierogowego

Elastyczne ciasto na pierogi to podstawa smakowitego dania. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć zastosowanie ciasta pierogowego.

2 z 7
Ciasto na pierogi będzie sprężyste, gdy użyjemy do jego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Domowe ciasto na pierogi

Ciasto na pierogi będzie sprężyste, gdy użyjemy do jego produkcji gorącej wody.

3 z 7
Takie ciasto można użyć do zrobienia pierogów z kapustą i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami

Takie ciasto można użyć do zrobienia pierogów z kapustą i grzybami.

4 z 7
Delikatne ciasto na pierogi to także podstawa do zrobienia...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z soczewicą

Delikatne ciasto na pierogi to także podstawa do zrobienia sycących pierogów z soczewicą.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka