1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Gotową pastę rybną należy rozsmarować na chlebie i podawać...
fot. Anna Daniluk

Awanturka

Gotową pastę rybną należy rozsmarować na chlebie i podawać udekorowane posiekaną natką pietruszki. Kliknij obrazek, aby zobaczyć, jak ją przygotować krok po kroku.

2 z 8
Do zrobienia pasty z ryby i twarogu można wykorzystać...
fot. Anna Daniluk

Szprotki i twaróg

Do zrobienia pasty z ryby i twarogu można wykorzystać szprotki w sosie pomidorowym. Konsystencję pasty rybnej można zmieniać poprzez dolanie zalewy z puszki.

3 z 8
Dzięki jedzeniu ryb konserwowych można dostarczyć...
fot. Anna Daniluk

Szprotki w sosie pomidorowym

Dzięki jedzeniu ryb konserwowych można dostarczyć organizmowi witaminy A, D i z grupy B, a także białka.

4 z 8
Szprotki to delikatne ryby, które można łatwo zmiażdżyć...
fot. Anna Daniluk

Łączenie składników

Szprotki to delikatne ryby, które można łatwo zmiażdżyć widelcem. Jeśli chcesz uzyskać jednolitą konsystencję użyj blendera ręcznego.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek