5 z 12
Wymieszaj całość łyżką, aż nie będzie widać oddzielnej mąki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Kruszonka idealna. Krok 4

Wymieszaj całość łyżką, aż nie będzie widać oddzielnej mąki.

6 z 12
Gotową kruszonkę schowaj do lodówki na ok. 15 minut.
fot. Katarzyna Puczyńska

Kruszonka idealna. Krok 5

Gotową kruszonkę schowaj do lodówki na ok. 15 minut.

7 z 12
Możesz zrobić owoce pod kruszonką. Umyte i pokrojone owoce...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kruszonka idealna. Krok 6

Możesz zrobić owoce pod kruszonką. Umyte i pokrojone owoce przełóż do naczynia żaroodpornego posmarowanego masłem. Posyp je odrobiną cynamonu.

8 z 12
Posyp owoce kruszonką, rozgniatając ją rękami na drobne...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kruszonka idealna. Krok 7

Posyp owoce kruszonką, rozgniatając ją rękami na drobne kawałeczki.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Zobacz również

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik